noul Citroen C5 AIRCROSS

UN SUV ULTRA-COMFORTABIL ȘI MODULAR CU O PERSONALITATE UNICĂ

CITROEN lansează noul SUV C5 Aircross – 100% SUV grație caroseriei, roților sale mari, unui design robust și muscular și gărzii la sol sporite, 100% Citroën prin personalitatea sa, caracteristicile grafice și prin bogata gamă de opțiuni de personalizare. Noul SUV C5 Aircross este unul dintre cele mai confortabile și modulare SUV-uri din segmentul său, fiind în același timp cel mai bun în clasă la capacitatea portbagajului (între 580 și 720 de litri, în funcție de poziția scaunelor spate). Ambasador al programului Citroën Advanced Comfort, noul model oferă inovații majore, cum ar fi suspensia cu Amortizare Hidraulică Progresivă, scaunele Advanced Comfort și trei scaune spate independente, reglabile și ușor de îndepărtat. Este un SUV de generație nouă, cu 20 de tehnologii de asistență pentru șofer și 6 tehnologii de conectivitate.

Suspensie cu Amortizare Hidraulică Progresivă

C5 Aircross Amortizare Hidraulic? Progresiv?

Noul SUV C5 Aircross este echipat cu suspensia cu Amortizare Hidraulică Progresivă, o inovație Citroën susținută de priceperea companiei în domeniul suspensiilor. Această tehnologie, dezvoltată din experiențele mărcii în cursele auto, îmbunătățește absorbția șocurilor fără a provoca oscilații. De asemenea, suspensia oferă o mai mare libertate la trecerea peste obstacole, oferind un efect de “plimbare pe covorul magic”. Acest lucru dă impresia că mașina plutește deasupra solului.

Scaune Advanced Comfort

C5 Aircross Scaune Advanced Comfort

Scaunele largi și confortabile ale noului SUV C5 Aircross oferă pasagerilor sentimentul că sunt așezați într-un fotoliu într-un living portabil. Spuma de 15 mm asigură atât delicatețe, cât și durabilitate. Scaunele din față sunt umplute cu spumă de înaltă densitate pentru a evita durerile de spate după călătoriile lungi, putând fi ajustate vertical; tetierele pot fi ajustate vertical și longitudinal. Scaunele din față oferă, de asemenea, un sistem de masaj în mai multe puncte.

Modularitate de top în segmentul său

C5 AirCross Modularitate de top

Cu cele trei scaune spate individuale reglabile, noul SUV C5 Aircross este unul dintre cele mai modulare vehicule din segmentul său. Aceste scaune au aceeași lățime și pot glisa înainte și înapoi, ceea ce face posibilă adaptarea spațiului din habitaclu din portbagaj. De asemenea, spătarul scaunelor spate poate fi reglat în cinci poziții de înclinație diferite și poate fi îndepărtat cu ușurință pentru a se crea o suprafață plană de încărcare, datorită podelei portbagajului pe două niveluri. Noul SUV C5 Aircross oferă, de asemenea, mai multe compartimente de depozitare, inclusiv în cotiera centrală, aceasta adăpostind un compartiment de mari dimensiuni, climatizat.

Motoare puternice și eficiente

C5 AirCross motorizari

Noul SUV C5 Aircross oferă o gamă de motoare eficiente și puternice Euro 6.2, cuplate la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau la una automată cu 8 trepte:

  • 2 versiuni pe benzină: PureTech 130 S&S MAN6 și PureTech 180 S&S EAT8
  • 3 versiuni diesel: BlueHDi 130 MAN6, BlueHDi 130 S&S EAT8 și BlueHDi 180 S&S EAT8

Dispune de cea mai recentă versiune a cutiei de viteze EAT8, cu o transmisie automată eficientă cu 8 trepte și funcție “Shift and Park by wire”, oferind astfel și mai multă eficiență și confort:

  • consumul de combustibil este cu până la 7% mai mic comparativ cu transmisia automată în 6 trepte, datorită celor două rapoarte suplimentare
  • cele două rapoarte suplimentare asigură o schimbare mai ușoară și mai rapidă a treptelor de viteză
Descarcă lista de preţuri (pdf)Programare Drive TestContactează-ne