noul Citroen Berlingo Van

DESCOPERĂ NOUL CITROËN BERLINGO VAN

Lansat în 1996 și produs în peste 1,5 milioane de exemplare, legendarul Citroën Berlingo lasă loc celei de-a treia sa generații, denumită Citroën Berlingo Van. Noul Berlingo Van realizează un veritabil salt de generație în ceea ce privește stilul, echipamentele și modularitatea. Partenerul ideal pentru toți profesioniștii.

ESTE CEL MAI BUN, LA FEL CA TINE!

Noul Berlingo - Van of the year 2019

NOUL CITROËN BERLINGO VAN  A FOST ALES INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2019

ȘTIE SĂ FACĂ DE TOATE, LA FEL CA TINE!

Noul Berlingo - Worker / Driver
Partener în fiecare zi, Noul Citroën Berlingo Van oferă profesioniștilor o soluție adaptată pentru fiecare activitate/ utilizare : versiuni, cabine, facilitități. Modelul propune 2 versiuni noi: Worker / Driver.

O versiune “Driver” pentru companii și angajații acestora care trebuie să parcurgă trasee lungi sau să execute livrări multiple în zonele urbane.

 • Confort la bord
 • Pachet acustic
 • Sisteme de asistență la condus și conectivitate

O versiune “Worker” pentru profesioniștii care transportă materiale și colaboratorii de pe toate tipurile de șantiere:

 • Cabină Extenso (R)
 • Grip Control cu Hill Assist Descent, gardă la sol ridicată
 • Sarcină utilă crescută la 1.000 de kg

SURROUND REAR VISION

Noul Berlingo - Surround Rear Vision
 

Noul Citroën Berlingo Van revoluționează segmentul său cu cele 20 de sisteme de asistență la șofat și patru tehnologii pentru conectivitate. Modelul propune o inovație inedită: tehnologia Surround Rear Vision pentru o vizibilitate fără egal.

Trei moduri de afișare posibile pe ecranul color de 5” amplasat în locul oglinzii retrovizoare centrale:

 • supravegherea spațiului din spatele vehiculului: ecranul oferă o vedere asupra zonei din spatele vehiculului pentru o cunoaștere mai bună a mediului de rulare
 • supravegherea spațiului din lateralele mașinii: ecranul oferă o vedere asupra lateralelor mașinii pentru a limita unghiurile moarte
 • cameră video de marșarier – ecranul afișează o perspectivă asupra spațiului din spatele autovehiculului pentru a facilita manevrele în marșarier

CONCEPUT PENTRU TOATE UTILIZĂRILE

Noul Berlingo Van - Modularitate
Noul Citroën Berlingo Van, răspunde unei diversități din ce în ce mai mari de nevoi. Modelul oferă modularitate și versatilitate cu:

 • două versiuni de lungime M: 4,40m și XL: 4,75m
 • 2 configurații ale cabinei: Cabina Extenso (R) și Cabina Aprofundată (mărită)
 • 2 uși laterale culisante / O deschidere spate la 180°
 • un volum de încărcare de referință: 3,3m3 minimum și 4,4m3 în versiunea XL și sarcină utilă de până la 1000kg
 • O multitudine de spații de depozitare și accesorii: 113 litri de spații de depozitare inclusiv Top Box pe partea pasagerului, priză 220V, etc

CABINA EXTENSO®: 3 LOCURI ȘI MODULARITATE

Noul Berlingo Van - Extenso
Cabina Extenso® este modulabilă, poate transporta 3 persoane sau poate crește lungimea și volumul încărcăturilor utile.

Pentru a crește lungimea de încărcare, scaunul pasagerului lateral este retractabil eliberând 3 metri în lungime în versiunea M și 3.4 metri în versiunea XL.

 1. Cabina Extenso® poate găzdui 3 persoane în față grație unei banchete cu 2 locuri modulabilă.
 2. Spatele central rabatabil asigură funcția de birou mobil cu măsuța de scris rotativă. Un spațiu de depozitare care poate fi închis cu lacăt se află sub scaun.
 3. Scaunul lateral ridicat eliberează un spațiu suplimentar util și practic pentru transportul celor mai delicate obiecte, crescând astfel volumul de încărcare de la 3.3 la 3.8 M3 în versiunea M și de la 3.9 la 4.4 M3 în versiunea XL.

MOTORIZĂRI DE ULTIMĂ GENERAȚIE

O platformă nouă, mai ușoară și motorizări eficiente pentru un comportament rutier dinamic, un veritabil confort la condus și o eficiență a costurilor optimizată.

 • 1 versiune pe benzină cu PureTech 110 S&S BVM6
 • 4 versiuni diesel: BlueHdi 75 BVM, BlueHDi 100 BVM, BlueHDi 100 S&S BVM, BlueHdi 130 S&S BVM6 și EAT8\

Ultima generație de cutie de viteze automată cu 8 rapoarte EAT8 “Efficient Automatic Transmission” cu padele în spatele volanului oferă o veritablă plăcere la condus pe distanțe lungi, dar și pe parcursul numeroaselor rute zilnice.

CONFIGURATII ADAPTATE PERFECT LA ACTIVITATILE TALE

New-Berlingo-Van-Configuratii

Noul Citroën Berlingo Van oferă o gamă remarcabilă de tipuri de caroserie diferite pentru a satisface cele mai exigente nevoi. Poate fi astfel transformat în vehicul de intervenție și de asistență, vehicul izoterm sau un mijloc de transport pentru persoanele cu mobilitate redusă, pick-up sau SUV.

Programare Drive TestCere o ofertă