noul Citroen C-Elysee

NOUL CITROËN C-ELYSÉE, MAI MULT CONFORT, MAI MULTĂ ELEGANŢĂ

CONFORT

noul C-Elysee - Confort

Un sedan spatios pentru toti pasagerii. Aceasta este promisiunea noului vehicul a carui manevrabilitate excelenta si confort al suspensiei contribuie la o calatorie mai placuta.

Noul CITROËN C-ELYSÉE creeaza echilibrul perfect dintre caracterul compact si confortul dedicat celor 5 pasageri, impreuna cu bagajele lor. Manevrabilitatea excelenta si suspensia confortabila transforma orice deplasare intr-o calatorie.

SPAŢIU

noul C-Elysee - Spatiu

Modelul dispune de un portbagaj cu un volum de peste 500 de litri, iar in plus, bancheta din spate se poate segmenta in format 2/3 – 1/3 marind rapid si simplu capacitatea de incarcare.

CONECTIVITATE

noul C-Elysee - Conectivitate

ECRAN TACTIL

Toate comenzile audio si de navigatie ale noului C-ELYSÉE sunt grupate intuitiv, la indemana soferului si afisate pe tableta de 7″ care dispune de:

  • SISTEM DE NAVIGATIE performant, conectat in timp real pentru a evita blocajele din trafic si cu functie de ghidare pentru benzile de circulatie.
  • MIRROR SCREEN (Apple CarPlayTM + MirrorLink®) pentru a utiliza toate aplicatiile de pe smartphone-ul tau, direct pe ecranul central al masinii.
  • RECUNOASTERE VOCALA (built-in, sau via smartphone) pentru a controla functiile masinii tale prin voce.
  • SISTEM DE TELEFONIE cu Bluetooth (acces la contactele tale si functie apel in asteptare).
  • RADIO AM / FM cu 4 difuzoare, comenzi in spatele volanului (fara CD), dar cu posibilitate de redare a melodiilor de pe smartphone.

CAMERĂ VIDEO PENTRU MARȘARIER

Cu ajutorul camerei video pentru marsarier, atunci cand conducatorul auto schimba viteza, trecand in mod marsarier, imaginea din spatele masinii este afisata pe ecranul central, facilitand manevrarea usoara, asistata de liniile de ghidaj, gradate colorat.

ASISTENŢĂ LA PARCAREA CU SPATELE

Sistemele de asistenta la parcarea cu spatele te vor avertiza in functie de apropierea fata de obstacole, cu ajutorul unor repere vizuale afisate pe display-ul de 7 ”.

LIMITATOR DE VITEZĂ

Cu tehnologia Cruise Control, poti programa viteza de calatorie, stabilind limita acesteia.

MOTOARE DIESEL BLUEHDI & BENZINĂ PURETECH 82

Noul CITROËN C-ELYSÉE dispune de motoare puternice si economice. Varianta pe benzina poate fi configurata cu motorizarea PureTech 82, în timp ce varianta Diesel are la bază propulsorul 1.5 BlueHDi S&S de 100 CP, cuplat la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte.

DIMENSIUNI

noul C-Elysee - Dimensiuni
Acest sedan ofera dimensiunile optime pentru a patrunde usor in parcarile urbane facilitand menevrele scurte.

  • Inaltime: 1466 mm
  • Latime: 1950 mm
  • Ampatament: 2650 mm
  • Lungime: 4423 mm
Descarcă lista de preţuri (pdf)Programare Drive TestCere o ofertă personalizată