Noul Citroen C1

PERFORMANŢE

TEHNOLOGIE ȘI ECONOMIE

Motorul VTi 68 poate fi utilizat cu o transmisie ETG, fara ambreiaj (Efficient Tronic Gearbox). Aceasta cutie de viteze cu 5 trepte dispune de o functie Creep pentru optimizarea conducerii intr-un mod cat mai fluid asigurand o manevrabilitate sporita.
Asistat de sistemul Stop & Start, acest propulsor pozitioneaza noul Citroën C1 pe una dintre cele mai inalte pozitii din segment la capitolul emisii de CO2*.
* Valori consum mixt: 3,8 l / 100 km, emisii CO2 of 88 g / km.

noul Citroen C1 - Tehnologie și economie

MOTOR DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Noul CITROEN C1 este, de asemenea, disponibil in varianta cu noua motorizare VTi 82 PureTech. Fabricat in Franta, acest motor de 3 cilindri /benzina la 1.2 litri, cu o capacitate de 82 CP utilizeaza tehnologii economice, eficiente si inovatoare, cu un consum de 4.3 l/100 km si emisii CO2 de 99 g/km, care imbina manevrabilitatea cu performantele dinamice.
Cu un cuplu de 118 Nm si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 11 secunde, acest motor asigura noului CITROËN C1 capacitatea de a se descurca ireprosabil la drum lung.

noul Citroen C1 - Motorizări

CONFORT ȘI TINUTA DE DRUM

Mod de conducere placut si linistit pe orice drum. Noul CITROËN C1 ofera confort si beneficii la standarde inalte, asigurand manevrabilitatea si siguranta dorita in toate imprejurarile.

noul Citroen C1 - Confort și tinută de drum
Descarcă lista generală de preţuri (pdf)Programare Drive TestContactează-ne