noul Citroen C4 Cactus

HATCHBACK COMPACT ULTRA-CONFORTABIL

Citroën dezvaluie noul C4 Cactus, hatchback-ul compact ultra-confortabil. C4 Cactus s-a modernizat substantial, adoptand standardele segmentului, in ceea ce priveste tehnologia si motoarele, continuand sa se evidentieze prin personalitatea si confortul sau individuale.

Echipat cu noul sistem de suspensie Progressive Hydraulic Cushions™ si scaune reproiectate, conform programului  avansate de confort, Citroën Advanced Comfort™, noul C4 Cactus este hatchback-ul ultra-confortabil, dezvoltat sa schimbe trendurile in primul trimestru al anului 2018.

SUSPENSIILE CU TEHNOLOGIE PROGRESSIVE HYDRAULIC CUSHIONS™

Încrezator in ADN-ul sau, Citroen continua sa inoveze pentru a imbunatati confortul calatoriilor la bordul masinilor sale. Dezvoltata in premiera mondiala, suspensiile cu tehnologie Progressive Hydraulic Cushions™ filtreaza si absoarbe majoritatea imperfectiunilor minore din asfalt pentru a da pasagerilor senzatia de plutire peste sosea.

Modul în care functioneaza este destul de simplu. In timp ce sistemele traditionale de suspensie sunt alcatuite dintr-un amortizor, un resort și un opritor mecanic, noul sistem dezvoltat de Citroen adauga două opriritoare hidraulice, unul pentru compresie si altul pentru pentru decompresie.

SCAUNELE ADVANCED COMFORT

Un design inovator, care combina spuma de inalta densitate in centrul scaunului si spuma groasa texturata la suprafata, asigura confortul si sustinerea laterala in orice moment. Combinat cu scaune largi si confortabile, designul ofera un confort sporit pentru calatoriile de scurta sau lunga durata.

MOTORIZĂRI

Eco-eficiență si plăcerea de a conduce
Rapoartele de putere optimizate si modul confortabil de condus se datoreaza platformei usoare si eficiente, de noua generatie. Cele mai noi motoare pe benzina, PureTech, premiate cu titlul Motorul Anului, alaturi de propulsoarele diesel BlueHDi respecta standardul Euro 6, privind reducerea emisiilor si a consumului de combustibil. Cu o viteza mare de raspuns, transmisia automata EAT6 asociata motorizarii PureTech 110 S&S, ofera performanta si placere la condus, iar motorul PureTech 130 S&S, alaturi de cutia de viteze manuala BVM6 te va impresiona instant.

Descarcă lista de preţuri (pdf)Cere o ofertă personalizatăProgramare Drive Test