Loading...

PUNCTE FORTE

POLIVALENT

Dezvoltat pe o platforma noua, CITROËN SPACETOURER este dedicat destinderii in familie sau intre prieteni. Acesta ofera un spatiu interior convivial si modulabil, datorita scaunelor detasabile si culisante.

SpaceTourer - Polivalent
CONNECTEDCAM CITROËN™

ÎNĂLŢIME

Cu noul Citroën SpaceTourer ai acces fara restrictii in toate tipurile de parcare. Dimensiunile optimizate ale noului SpaceTourer (cu o lungime cuprinsa intre 4.60 m si 5.30 m, o latime de 1.92 m si o inaltime de 1.90 m), alaturi de servodirectia electro-hidraulica si o raza de intoarcere cu valori intre 11.30 m si 12.40 m fac din acest model un autovehicul practic, corespunzator tuturor nevoilor familiei si prietenilor.

HEAD UP DISPLAY

Citroën a proiectat display-ul Head-up, care afiseaza toate informatiile necesare din timpul conducerii in format color, pe o tableta transparenta, situata la nivelul privirii . Astfel, conducatorul auto va avea intreaga atentie indreptata asupra drumului.

C3 Mix culori
C3 - Materiale elegante

ACCES HANDS FREE

Maini ocupate? Nicio problema! Poti deschide usile laterale culisante printr-o simpla deplasare a piciorului, in dreptul barei de protectie din spate, care contine senzori de miscare – dotare care se poate dovedi foarte utila atunci cand mainile sunt ocupate cu scaunul pentru copil.

3 VERSIUNI DE LUNGIME

Modelul SpaceTourer este disponibil in 3 versiuni de lungime (XS: 4.60m, M: 4.95m, XL: 5.30m), incluzand si o varianta compacta cu locuri pentru 9 persoane.

C3 - Materiale elegante
C3 - Materiale elegante

CONSUM

Testele sunt concludente: Citroën SpaceTourer are cel mai mic consum de combustibil din segmentul sau: doar 5.1 litri/100km si emisii de CO2 de 133 g/km (pentru versiunea BlueHDi 115 S&S BVM6).