Loading...

PUNCTE FORTE

UN SENTIMENT UNIC DE LIBERTATE ȘI STARE DE BINE

Pionier în crearea de vehicule recreaționale încă din 1966, Citroën introduce noul Berlingo 100% electric, o mașină de familie cu compartimente dedicate pasagerilor ușor de configurat și o capacitate de transport fără egal.
Cu noul Citroën ë-Berlingo, toți cei care se bucură de o viață activă și sunt interesați să protejeze mediul înconjurător, indiferent de vârstă, vor descoperi însoțitorul ideal, practic și flexibil, care le va permite să savureze fiecare activitate din timpul liber, cu chiar și mai mult calm.

Noul Citroen ë-Berlingo
Noul Citroen ë-Berlingo 100% electric

100% ELECTRIC – PENTRU ȘI MAI MULT CONFORT

Datorită electrificării sale, avantajele cheie suplimentare ale Noului Citroën ë-Berlingo sunt:

 • Rulare 100% confortabilă: Calm, silențios și fără vibrații.
 • Încărcare simplă și ușoară: Ușor de utilizat datorită soluțiilor de încărcare simple și convenabile care asigură o autonomie de până la 280 km (sub rezerva omologării WLTP).
 • Costuri reduse: Costuri de operare reduse, mai mici comparativ cu versiunile pe benzină și diesel.
 • Zero emisii de CO2: Transport responsabil cu „Zero emisii de CO2”, care-ți asigură accesul în zonele urbane cu restricții de trafic din cauza emisiilor poluante.

PERSONALITATE, SPIRIT PRACTIC, UTILIZARE FACILĂ ȘI ADAPTABILITARE

Noul Citroën ë-Berlingo oferă toate avantajele versiunilor pe benzină și diesel: interior spațios, ușurință de configurare și spirit practic. Pentru confortul șoferului și pasagerilor, oferă trei locuri independente spate și plafonul panoramic versatil Modutop®. Pentru excursii alături de prieteni sau familie, Citroën ë-Berlingo este echipat cu 18 sisteme de asistență la condus și 4 tehnologii de conectivitate.

Noul Citroen ë-Berlingo PERSONALITATE
Noul Citroën ë-Berlingo Design

DESIGN SPECIAL

Monograma „ë” de pe grila Noului Citroën ë-Berlingo evidențiază caracterul electric al mașinii. Aceeași monogramă este de asemenea plasată pe hayon lângă numele modelului. Versiunea electrică iese în evidență și prin pachetul decorativ exterior în culoarea „Anodised Blue” de la nivelul luminilor de ceață și al elementelor Airbump® laterale.

TEHNOLOGII CARE UȘUREAZĂ VIAŢA LA BORD

Pe lângă ë-Toggle (selector de viteze și moduri de rulare), noul Citroën ë-Berlingo oferă două funcții noi:
> Prin intermediul ecranului tactil de 8” și a secțiunii “Energie”, șoferul are acces la informații precum starea de funcționare a sistemului de propulsie electrică, statistici privind consumul de energie electrică, precum și setări pentru încărcarea de la distanță și preîncălzirea habitaclului.
> Instrumentarul digital de 10” de înaltă definiție oferă o calitate excelentă a afișajului, permițând șoferului să vizualizeze nivelul de încărcare sau autonomia și să acceseze trei informații cheie: indicatorul de putere, fluxul de putere și consumul de energie asociat funcției de climatizare.

Noul Citroën ë-Berlingo Tehnologii

PERFORMANŢE

RULARE 100% ELECTRICĂ: 3 MODURI DE RULARE

Am gândit totul pentru a face utilizarea noului tău Citroën ë-Berlingo cât mai ușoară posibil. Consola centrală găzduiește selectorul pentru următoarele moduri de rulare:

 • Normal, pentru a asigura combinația ideală între autonomie și performanță dinamică,
 • Eco, pentru a optimiza consumul de energie,
 • Power, cu prioritate pe performanță, prin putere maximă și cuplu.

Motorul electric propulsează mașina în funcție de modul de rulare selectat. Cu 100 kW (136 CP) și 260 Nm cuplu motor, ë-Berlingo atinge o viteză maximă de 135 km/h, indiferent de modul de rulare selectat.

Citroën ë-Berlingo RULARE 100% ELECTRICĂ
Citroën ë-Berlingo CUTIE DE VITEZE AUTOMATĂ

CUTIE DE VITEZE AUTOMATĂ, SELECTOR Ë-TOGGLE

Prin intermediul selectorului ë-Toggle de pe consola centrală, opțiunile (R, N și D) sunt gândite pentru o selecție ușoară a modului marșarier, neutru sau de rulare. Combinat cu un selector cu două poziții:

 • P, pentru a activa opțiunea Parcare,
 • B, pentru a activa optiunea Brake, ce permite recuperarea energiei în momentele de frânare și decelerare.

NIVEL SUPERIOR DE CONFORT, OPTIMIZAREA AUTONOMIEI ȘI COSTURI SCĂZUTE DE UTILIZARE

Noul Citroën ë-Berlingo oferă două funcții utile zi de zi:

 • Încărcare întârziată, unde este posibil să programezi încărcarea la ore când csturile energiei sunt mai reduse,
 • Programarea temperaturii din interiorul mașinii pornind aerul condiționat sau radiatorul înainte de plecare și în momentul în care mașina este conectată la încărcător. Pe lângă confortul tău, energia necesară vine direct de la sursa de alimentare, maximizând astfel autonomia mașinii.
Citroën ë-Berlingo Optimizari